Bliv det, som du er skabt til at være!

Inspiration

Børnekirken ønsker at inspirere og velsigne menigheder, børnemedarbejdere og forældre, hvorfor vi tilbyder følgende:

Kurser og inspiration for medarbejdere:

- “Børnekirke, et dansk undervisningsmateriale”
En introduktion og inspiration til, hvordan du kan bruge materialet, du kan downloade her på hjemmesiden.

- “Fra ord til liv”
Er det dit ønske, at det, du investerer i børnene, kommer til at bære frugt? Lad dig inspirere og bliv opmuntret!

- “Troens dåb for børn”
Dette kursus hjælper medarbejdere, kirkeledere og forældre til at vejlede børn, som kommer med spørgsmål omkring dåb eller ønsker at blive døbt.

- “Den bedste historie”
Gør din historiefortælling og undervisning til en opdagelsesrejse for børnene.

- Workshop “Den bedste historie”
Fortæl en bibelhistorie og hør andre fortælle. Få opbyggende feedback, som du kan arbejde videre med i dit børnearbejde.

Kontakt mig, hvis du har ønsker omkring et bestemt emne.

Kurser og inspiration for forældre:

- “Hengivet til ansvaret”
Om at være forældre og at bære dette ansvar med stil.

- “Den stærke enhed”
Om Guds tanker for familier.

- “Fra drøm til virkelighed”
Hvordan bliver vores børn til det, vi drømmer om? Hvordan hjælper vi børnene til at blive det, som Gud drømmer om?

Generationsgudstjeneste

- Inviter os til at komme og tale til en gudstjeneste.

Til en generationsgudstjeneste holder vi en mindre prædiken for hele menigheden, både voksne og børn, evt. efterfulgt af en en prædiken om vigtigheden af at prioritere børn (mens børnene har deres eget program).